Vanaf 2008 heeft Rijschool Nicoe Deen een hoog slagingspercentage van boven de 75% gemiddeld (bron cbr). Autorijschool Nico Deen bestaat sinds maart 2008 en heeft sindsdien een zeer goede naam opgebouwd. Al heel veel leerlingen hebben met veel plezier rijlessen bij mij gevolgd en hun rijbewijs gehaald.

Halverwege stoppen met rijlessen?

2 to drive rijschool heerenveenWil je bijvoorbeeld halverwege je gekochte pakket stoppen met rijlessen? Ook dat is in overleg mogelijk, er kan tenslotte van alles gebeuren! Bij Rijschool Nico Deen zit je nooit ergens aan vast! Dan volgt er simpelweg een berekening van het aantal lessen wat je hebt gehad x de normale losse les prijs minus het bedrag wat je reeds betaald hebt. (de pakketkorting vervalt dan gewoon) Dit verschil wordt dan direct teruggestort. Je ziet het: alles is mogelijk en er zijn geen verrassingen achteraf! Helder, duidelijk en transparant!

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Als je gaat lessen vraag je je misschien wel eens af hoeveel rijlessen heb ik nodig? De rijlessen die je gaat volgen zijn iedere keer weer een flinke investering. Dit is dan ook een van de redenen waarom je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen in zo min mogelijk rijlessen. De meeste mensen hebben voordat ze geslaagd zijn gemiddeld 35-45 uur nodig. Maar let goed op, want dit is een gemiddelde. Er zijn altijd leerlingen die sneller hun rijbewijs halen en ook mensen die er langer over doen. Het hangt er ook vanaf of je gevoel hebt voor autorijden.

Gemiddeld aantal benodigde uren;

Wonderkind 15 – 25 uur
Vlotte leerling 25 – 35 uur
Gemiddelde leerling 35 – 45 uur
Onervaren leerling 45 – 55 uur